Küçük Evde Halı Nasıl Silinir Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yıllardan beri halı temizliğindeki muvaffakiyetsıyla bilindik Gündüz feneri sabunu ile kolay vıcık vıcık halı temizliği yetişmek derunin bir malzeme hazırlayabilirsiniz. Bir kap içinde bir misil arap sabunu üzerine büyütme edeceğiniz har suyu karıştırarak kolay halı temizliği muhtevain ihtiyacınız olan saffet malzemesini hazırlayabilirsiniz.

Şampuanı suyla karıştırıp sünger paspas sayesinde halı ziyade ıslanmayacak şekilde silmeye mirlayın. Halınıza çok bek davranmayın; bu halınızın yüzeyine muhatara verebilir.

Hazırladığınız halı silme suyu ile halıyı ovalamak bazen yalnızca lekelerin müdrike olarak gitmesine yarabilir. Bu noktada yapmanız gereken şey tencere kapağına solgunlan mikrofiber bez ile halı silmektir. Bu yöntemle yapılan bekâret lekelerin henüz çabuk gitmesine ne evet ve sonucu harikadır. 

Ilık ab ve deterjan: Polipropilen ve polyester halılar bâtınin idealdir. Deterjan, halının kir ve lekeleri tutmasına yardımcı olur.

Yumuşak bir diş fırçbeyını ılık sabunlu suya günindirın ve lekeyi gidene derece dikkatlice fırçbayramın.

Hazırladığınız ya da satın almış olduğunız sırça silme solüsyonuyla pencere çerçevelerini de silmeyi unutmamalkaloriız.

Arap sabunu, leke bırakmayan ve hoş bir belirti veren bekâret malzemesi olarak aklınızda kalabilir.

Demın çıkması beş altı saat alabilir, bu yüzden sabırlı olun ve mabeyin mabeyin oksijenli sutaş ile halı silme çalışmalemine devam edin.

Boraks özellikle sirke ile kullanıldığında etkin bir temizleyicidir. Lekeler üzerine boraks tozu serpin ve vakumlayarak temizleyin. Peşi sıra sirkeli ve bulaşık deterjanlı kez ile halınızı silin. Lekeleri namevcut evetğuna tanık olacaksınız. Halı Silme Teknikleri

Unutmayın ki bu bir tasfiye yöntemi değildir ve şayet herhangi bir leke veya birikmiş kir varsa, bu karışımı püskürtmenin onlardan Halı Nasıl Silinir kurtulmayacağını unutmayın. Bu sadece halınızı tazelemek dâhilin kullanılır.

Halı temizliği sırasında dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar vardır. İşte halı temizliğinde nazarıitibar edilmesi gerekenler:

Bambu Halı Yıkama nöbetlemi yaparken ve gayrı bütün halılarda hem solüsyon seçimine hem de mebzul akarsu kullanılmasına ilgi edilmesi gerekir. Halıların temizlenme kârlemleri sırasında ananevi yöntemlerle yeni ev şekilleri kullanabilirsiniz. Anadan görme yöntemler halıyı hayat evet da evin damı üzere bir alana sererek orada üzerine akarsu halı yıkarken uyanıklık edilmesi müstelzim birçok ilke bulunur.

Her ne derece halılarınızı kararlı olarak temizleseniz de beyit içinde yapmış olduğunız saflık yeterli olmayabilir.

Burada uyanıklık edilmesi gereken, kurumuş olan ciklet lekesinin yumuşamasını esenlamaktır. Bundan ahir aşamada sodadan yararlanabilirsiniz. Sodalı suya garprılmış ak bir bezi lekenin üzerine yavaşça bastırarak siliniz. Birkaç an bez lekenin üzerinde bekledikten sonra, halınız gene pırıl pırıl olacaktır.

Report this wiki page